Beveumenys

Benvinguts al PROGRAMA BEVEU MENYS

Amb l’alcohol, menys és millor


Informe publicacions projecte ODHIN

El projecte ODHIN tenia com objectiu millorar la implementació de la indentificació e intervenció breu dels problemes d´alcohol a l´Atenció Primària i en aquest van participar 9 països europeus.  Entre aquests Catalunya va comptar amb la participació de més de 200 professionals de la primària, als que volem agrair la seva col.laboració novament.

VII Setmana del Cribratge d´alcohol

Amb motiu de la commemoració del Dia sense alcohol  el proper 15 de Novembre, el programa «Beveu menys» organitza per setena vegada a Catalunya,  la VII Setmana del Cribratge que  pretén implicar el màxim de professionals d’atenció primària perquè del 14 al 20 de novembre facin cribratges e intervencions d’alcohol entre els seus pacients.

Poden participar tots els ABS de Catalunya, a través del referent del programa «Beveu menys».

Jornades d´ Actualització en Alcohol al territori. Nous paradigmes

La seu del Servei de Promoció de la Salut  de Tarragona, la seu de Lleida, la SAP Mataró-Maresme i la SAP Litoral de Barcelona, acolliràn durant el mes de novembre, els referents d´alcohol del programa Beveu Menys (BM) en unes jornades sobre: "Actualització en Alcohol a l´Atenció Primària, nous paradigmes", organitzades per la Subdirecció General de Drogodependències, CAMFiC i AIFICC.

La formació, dirigida a professionals de l´AP i CAS, pretén fer xarxa entre els professionals implicats amb l´ objectiu de promoure la prevenció e intervenció en els problemes d´alcohol de la població atesa a les consultes.

Iniciatives comunitàries al CAP Chafarinas!

cap
Font: Vídeo

Des del programa Beveu Menys volem felicitar a la Dra Montserrat Delgado, referent d´alcohol al CAP Chafarinas, per la seva iniciativa en organitzar i promoure accions comunitàries al barri per a la prevenció dels problemes d´alcohol a la població.

A continuació alguna de les idees que promouen!  

Si teniu dubtes o voleu conèixer amb detall com organitzar-ho al vostre barri, podeu posar-vos en contacte amb ella o bé al beveumenys.salut@gencat.cat

Cerca

Filtra per categories

Avís Legal