Beveumenys

Benvinguts al PROGRAMA BEVEU MENYS

Amb l’alcohol, menys és millor


La Setmana sense Alcohol a la Garrotxa

A la Garrotxa, han fet un seguit d´activitats durant la setmana del cribratge d´alcohol 2013, en concret Carme Cunillera, del CAS Garrotxa, ens ha informat de la seva experiència de treball que a continuació us detallem:

El CAS Garrotxa es va coordinar amb l´ABS d´Olot, on van posar a l´abast de la població el material de la setmana del cribratge pels usuaris. També es van posar en contacte amb TV OLOT per tal de fer difusió a la població, mitjançant una interessant intervenció a les notícies, sobre la prevenció del consum de risc d´alcohol.

També es van distribuir materials i posat a disposició dels usuaris questionaris Audit.

IV Setmana del Cribratge. 14 de Novembre. Dia sense alcohol

El programa «Beveu menys» celebra per quarta vegada a Catalunya, el proper 15 de Novembre el Dia sense alcohol, que es desenvoluparà sota el lema: “La setmana del cribratge”.

Anunciar també que aquest any ens alegra especialment amb el pas endavant que s’ha fet en polítiques d’alcohol amb l’anunci d’una futura Llei per a la prevenció del consum de begudes alcohòliques per a menors d’edat.

Iniciatives comunitàries al CAP Chafarinas!

cap
Font: Vídeo

Des del programa Beveu Menys volem felicitar a la Dra Montserrat Delgado, referent d´alcohol al CAP Chafarinas, per la seva iniciativa en organitzar i promoure accions comunitàries al barri per a la prevenció dels problemes d´alcohol a la població.

A continuació alguna de les idees que promouen!  

Si teniu dubtes o voleu conèixer amb detall com organitzar-ho al vostre barri, podeu posar-vos en contacte amb ella o bé al beveumenys.salut@gencat.cat

Cerca

Filtra per categories

Avís Legal