Beveumenys

Benvinguts al PROGRAMA BEVEU MENYS

Amb l’alcohol, menys és millor


Dijous 26 de Novembre de 2015

Experiències durant la VI Setmana del Cribratge

drogues.gencat.cat
Font: Canal Drogues

Mes de 70 centres d’Atenció Primària adscrits al programa Beveu menys, han programat diferents activitats per reflexionar sobre els riscos del consum d´alcohol durant la ‘Setmana del Cribratge d’alcohol’, que va tenir lloc del 9 al 15 de novembre de 2015.
 

A continuació algunes de les experiències de diferents centres d´AP de Catalunya:

 

A l’ABS de Santa Coloma de Farners, liderat per la Marta Eres i la Begoña Pérez, van fer sortida al carrer per a promocionar la prevenció del consum de risc d’alcohol, facilitant un punt d’informació al centre, fent servir audiovisuals i altres materials com a suport... també van publicar un article a la revista local i al blog del centre i tallers informatius a l’institut del poble en coordinació amb el programa Salut i Escola.

 
 
A l’ ABS Granollers 2 Nord, liderat per l’Ana Belen Collado, s´ha fet  una sessió a l’equip, una taula informativa al centre i una xerrada al centre cívic del poble.
 
Al CAP Terrassa Nord, amb la col•laboració del Pere Larrosa i la Sònia Cebrián de l’Associació d´intervenció en drogodependències d´Egara (AIDE) han fet sessió sobre alcohol als professionals i diferents activitats amb taula informativa al centre de salut.
 
 
També al Poble Sec, amb la Nieves Vizcay, s´ha implicat als professionals del centre en el cribratge i la intervenció breu en alcohol
 
 
La Montserrat Delgado, del CAP Chafarinas, entre diverses accions, organitzarà un cine Fòrum en coordinació amb la “Casa del Agua” del barri i els professionals del Centre d’Atenció i Seguiment (CAS) 

 

Avís Legal