Beveumenys

Benvinguts al PROGRAMA BEVEU MENYS

Amb l’alcohol, menys és millor


Dimarts 6 de Març de 2018

Campanya #Veusquenoveus Commemoració del Dia Internacional de les Dones

8 març
Font: Institut Català de les Dones

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones centra l’eix de reivindicació en la millora de la visibilitat i la representació de les dones als mitjans de comunicació i a la societat en general. 

Aquest és el tema de la campanya, els actes i el Manifest institucional. És urgent arribar a la paritat i aconseguir una representació justa, equilibrada i positiva de les fites assolides per les dones en els diferents àmbits socials. 

La campanya #veusquenoveus consisteix en un vídeo protagonitzat per dones que no apareixen habitualment als mitjans, o que hi apareixen estereotipades, amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de visibilitzar les dones reals. El procés de creació s´ha dut a terme amb dones que participen en activitats de La Bonne, treballadores de la llar, dones grans del districte de Ciutat Vella de Barcelona i treballadores culturals. Aquestes dones són, també, les que es reflecteixen en la gràfica-cartell de la campanya que us fem arribar. Tots aquests materials estan a la vostra disposició en aquesta plana web de l’ICD 

També trobareu el dossier estadístic “Les dones a Catalunya 2018”, elaborat per l’Observatori de la Igualtat de Gènere (OIG), amb els principals indicadors de les desigualtats entre dones i homes. En aquesta publicació hi trobareu dades sobre la participació de les dones als mitjans de comunicació, i també dades sobre l’àmbit laboral, les condicions de vida, la formació, la salut, les tecnologies de la informació i la comunicació, l’esport i la cultura.

Desitgem que tota aquesta informació sigui del vostre interès i esperem comptar amb la vostra complicitat per a la divulgació d’aquests missatges a través dels vostres mitjans de comunicació i avançar, així, en la normalització de la representació de les dones i l’eliminació dels imaginaris que reprodueixen dia a dia rols i estereotips sexistes. 


Avís Legal