Tornar

7 edició curs en línia Abordatge del consum d´alcohol a l´Atenció Primària


Descripció:

Aquesta activitat té una durada de 15 hores tutoritzades i està acreditada pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries (2,2 crèdits).

També informar que el curs té un cost de 200 euros per alumne/a, però que en aquest cas és gratuït per als professionals sanitaris del sistema públic de salut, gràcies al finançament de l´Agència de Salut Pública de Catalunya. Per això apel.lem a la teva responsabilitat en mantenir la inscripció només si preveus que et pots comprometre a realitzar el curs en la seva totalitat.

L´objectiu del curs és el de facilitar l´adquisició de les habilitats necessàries per a fer identificació precoç e intervenció breu en el consum de risc i perjudicial d’alcohol, així com també abordar la síndrome de dependència de l’alcohol.

L´activitat pretén millorar el coneixement dels professionals per a fer prevenció del consum de risc d´alcohol, així com saber tractar els problemes derivats del consum.

També es fomenta la difusió de les eines del programa “Beveu menys” entre els professionals de l’AP i dels Centres d´Atenció i Seguiment a les Drogodependències (CAS).Docent 1: Josep Aubà
Docent 2: pendent
Organització i Logística:
Organitzat per: Beveu Menys
Dates:
Dilluns 17 de Febrer de 2020
Dilluns 20 d'Abril de 2020
Lloc: Curs en línia
Horari: Curs en línia

Informació addicional: