Beveumenys

Benvinguts al PROGRAMA BEVEU MENYS

Amb l’alcohol, menys és millor


Iniciar sessió

Blog del CAP Llibertat de Reus

El Blog del CAP Llibertat de Reus, va publicar un interessant article d´alcohol i dones: Alcohol, un repte per a la salut de les dones, que ha publicat l’Institut Nacional sobre l’Abús d’Alcohol i Alcoholisme dels Estats Units, i que podeu trobar traduït al castellà.

Agraim als companys de Reus una notícia tant interessant i us animem a tots a continuar en aquesta línia per a prevenir els problemes associats al consum d´alcohol en la nostra població.

Unitat de Salut Mediambiental Pediàtrica de la Garrotxa (PEHSU Garrotxa)

Es tracta d´una unitat clínica de l´Equip Pediàtric Territorial de la Garrotxa (EPTG), en què s’aborda la detecció, l’avaluació i el maneig de malalties i riscos mediambientals relacionats amb la salut dels infants, a més de proporcionar educació, formació i recerca en aquesta àrea del coneixement.

Entre d´altres accions, aborden problemes relacionats amb el consum d´alcohol i altres drogues en els joves.

Setmana del Cribratge d’Alcohol: del 13 al 19 de Novembre

Aquests és el vuitè any que celebrem el dia sense alcohol. en aquests context us animem a participar en la VIII Setmana del Cribratge d’Alcohol que tindrà lloc del 13 al 19 de novembre d’enguany.

L´objectiu principal és el de realitzar cribratge d´alcohol a la població que es visiti durant aquesta setmana, i sensibilitzar dels problemes que ocasiona el consum de risc i/o perjudicial d´alcohol.   Teniu disponible:   Audit en línia

Us facilitem informació de la setmana amb idees i activitats que podeu realitzar als centres.

 

Registra  aquí    l´adhesió del teu centre a la Setmana del Cribratge d´Alcohol!!

 

Seguim mantenint el lema “Amb l’Alcohol, menys és millor”.  

 

Fent èmfasi aquest any al tema específic: “Fem Xarxa amb la Comunitat!

Cerca

Filtra per categories

Avís Legal