Tornar

Experiències durant la VI Setmana del Cribratge


drogues.gencat.cat
 Dijous 26 de Novembre de 2015

Mes de 70 centres d’Atenció Primària adscrits al programa Beveu menys, han programat diferents activitats per reflexionar sobre els riscos del consum d´alcohol durant la ‘Setmana del Cribratge d’alcohol’, que va tenir lloc del 9 al 15 de novembre de 2015.
 

A continuació algunes de les experiències de diferents centres d´AP de Catalunya:

 

A l’ABS de Santa Coloma de Farners, liderat per la Marta Eres i la Begoña Pérez, van fer sortida al carrer per a promocionar la prevenció del consum de risc d’alcohol, facilitant un punt d’informació al centre, fent servir audiovisuals i altres materials com a suport... també van publicar un article a la revista local i al blog del centre i tallers informatius a l’institut del poble en coordinació amb el programa Salut i Escola.

 
 
A l’ ABS Granollers 2 Nord, liderat per l’Ana Belen Collado, s´ha fet  una sessió a l’equip, una taula informativa al centre i una xerrada al centre cívic del poble.
 
Al CAP Terrassa Nord, amb la col•laboració del Pere Larrosa i la Sònia Cebrián de l’Associació d´intervenció en drogodependències d´Egara (AIDE) han fet sessió sobre alcohol als professionals i diferents activitats amb taula informativa al centre de salut.
 
 
També al Poble Sec, amb la Nieves Vizcay, s´ha implicat als professionals del centre en el cribratge i la intervenció breu en alcohol
 
 
La Montserrat Delgado, del CAP Chafarinas, entre diverses accions, organitzarà un cine Fòrum en coordinació amb la “Casa del Agua” del barri i els professionals del Centre d’Atenció i Seguiment (CAS)