Tornar

Iniciatives comunitàries al CAP Chafarinas!


cap
 Dimecres 26 de Abril de 2017

Des del programa Beveu Menys volem felicitar a la Dra Montserrat Delgado, referent d´alcohol al CAP Chafarinas, per la seva iniciativa en organitzar i promoure accions comunitàries al barri per a la prevenció dels problemes d´alcohol a la població.

 

A continuació alguna de les idees que promouen!  

 

Si teniu dubtes o voleu conèixer amb detall com organitzar-ho al vostre barri, podeu posar-vos en contacte amb ella o bé al beveumenys.salut@gencat.cat

 

Durant el 2016 el centre va formar una petita comissió interna a l´EAP,  que va ser molt positiu per la motivació e implicació de l´equip. També col.laboren amb el Pla Comunitari de Trinitat Nova, amb l´objectiu de posar en marxa noves accions i organitzar la "Setmana de sensibilització en alcohol 2017".

Alguna de les idees que es posaran en marxa durant aquest any son:
 
- Taller per a la sensibilització dels professionals del centre sobre còcktels saludables. 
 
- Recollida d´enquestes d´ opinió adreçada a la població sobre dubtes envers el consum d´alcohol i on s´extreurà un anàlisis per orientar les accions a realitzar segons les necessitats de la població, amb l´objectiu d´augmentar la participació del ciutadà.
 
La previsió per a la "Setmana del Cribratge d´alcohol 2017":
 
- Tallers de sensibilització 
- Accions conjuntes amb altres entitats (Rumba tu son, Associació veins...)
 
 
La idea és implicar el màxim entitats del barri i fer un treball de sensibilització conjunt, amb la idea de "crear xarxa".