Tornar

Flors saludables a Osona. Projecte de promoció de la Salut


Flor
 Divendres 15 de Novembre de 2019

El Sistema integrat de Salut d´Osona (SISO) cerca sensibilitzar i conscienciar a la població d´Osona mitjançant la campanya ´Les flors saludables´, en les que es destaquen els aspectes positius enfront dels aspectes negatius i les seves conseqüències.

L´objectiu de la campanya és impulsar als ciutadans a que millorin el seu estil de vida per mantenir o adquirir hàbits saludables.  
 
Les campanyes es duen a terme a mitjançant  dos tipus de llenguatge. El visual, flor sana i emmalaltida, i l´escrit que exposa raons positives per estar sa (flor sana).

Una de les accions es fa a través d’uns missatges (alguns vinculats a salut altres no) que es posen en aquestes flors, les quals estan presents a diferents llocs d’Osona (àrees bàsiques, hospitals, ASPCAT, Uvic)

Amb la digitalització es podrà fer arribar als missatges a més llocs i per altres mitjans. Es digitalitzaran diferents flors vinculades a altres temes.

La primera flor que s’ha digitalitzat és una vinculada a l’alcohol aprofitant que aquesta setmana és la setmana de sensibilització.


Informació addicional:

Etiquetat com: Alcohol