Beveumenys

Benvinguts al PROGRAMA BEVEU MENYS

Amb l’alcohol, menys és millor


Iniciar sessió

L´abús d´alcohol pot augmentar el risc de demència

Un estudi de cohorts retrospectiu d´àmbit nacional suggereix que la càrrega de la demència atribuïble als trastorns per l´abús d´alcohol és molt més gran del que es pensava, de manera que el consum d´alcohol hauria de reconèixer-se com un factor de risc important de tots els tipus de demència.

Formació perifèrica als EAPs

formacioperiferica
Font: Materials

Com sabeu, hem anat realitzant formacions de formadors al territori, adreçada a tots els referents, amb una formació actualitzada sobre nous paradigmes en alcohol.

 Els referents podeu realitzar la formació perifèrica als vostres EAPs fent un curs presencial (2 hores): Actualització en nous paradigmes en alcohol

Podeu utilitzar la nova presentació que trobareu en aquest mateix missatge. Si no vau poder realitzar el curs de formació de formadors, i teniu algun dubte sobre els materials alhora de fer la formació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Els materials de les sessions i les instruccions per a acreditar-les ho trobareu aquí: Descarrega els materials

Entre tots trenquem l´estigma

 Us convidem a visualitzar i fer el màxim difusió de la càpsula d´estigma en les addiccions, i a penjar-la als monitors dels vostres centres.

Malauradament,  l´addicció no sempre es tracta com a tal degut a l’estigma, un procés sociocultural pel què es devaluen certs grups socials, que són rebutjats i exclosos sobre la base d´una condició de salut socialment desacreditada.

Nova edició curs en línia d´alcohol!

Beveumenys
Font: BM

El curs en línia d´alcohol, forma part de la oferta de cursos del programa Beveu Menys.

El curs va dirigit a qualsevol professional, tant d´atenció primària, com d´altres àmbits, interessats en millorar els coneixements i les habilitats en l´abordatge i la intervenció en el consum d´alcohol a la consulta.

Cerca

Filtra per categories

Avís Legal