Tornar

Informe sobre l´atenció a les dones en situació de violència masclista i consum problemàtic de substàncies


imatge
 Divendres 30 de Octubre de 2020

Consulteu l´informe de resultats sobre l´estudi fet a la Subdirecció General de Drogodependències, sobre "l´Atenció a les dones en situació de violència masclista i consum problemàtic de substàncies i/o problemes de salut mental des dels recursos especialitzats (VM, XAD i SM)

L´informe recull conclusions molt interessants, que ens poden ajudar a millorar l´atenció a les dones dels nostres recursos, que estan en situació de violència masclista.

Entre les principals conclusions destaquem:

- Les dones en situació de violència masclista i amb consums problemàtics i/o problemes de salut mental pateixen diferents tipus de violències institucionals, exercides per les diferents xarxes de serveis. Aquestes violències tenen l’efecte de generar una forta victimització secundària.

- En termes generals, s’identifica una infradetecció de les situacions de violència masclista per part dels recursos de la XAD i de Salut Mental.

L´informe també fa propostes en quant a la formació i sensibilització dels professionals, millores per a la detecció i atenció i dona recomanacions per a una bona coordinació i treball en xarxa.

 


Informació addicional:

Etiquetat com: Alcohol