Beveumenys

Benvinguts al PROGRAMA BEVEU MENYS

Amb l’alcohol, menys és millor


Blog Xarxa Perifèrics d´info sobre drogues

La Xarxa Perifèrics és una xarxa d’ens locals i entitats que treballen per a la promoció de la salut i la prevenció en l’àmbit de les drogues, que es reuneix periòdicament des de l’any 2001, per compartir experiències i esforços, i reflexionar davant aspectes nous de la realitat de les drogues i els patrons de consum.

La Setmana sense Alcohol a la Garrotxa

A la Garrotxa, han fet un seguit d´activitats durant la setmana del cribratge d´alcohol 2013, en concret Carme Cunillera, del CAS Garrotxa, ens ha informat de la seva experiència de treball que a continuació us detallem:

El CAS Garrotxa es va coordinar amb l´ABS d´Olot, on van posar a l´abast de la població el material de la setmana del cribratge pels usuaris. També es van posar en contacte amb TV OLOT per tal de fer difusió a la població, mitjançant una interessant intervenció a les notícies, sobre la prevenció del consum de risc d´alcohol.

També es van distribuir materials i posat a disposició dels usuaris questionaris Audit.

Nou de cada deu temptatives de suïcidi en menors són per intoxicació

Barcelona, 4 feb. (EFE).- Un 90,6% de les temptatives de suïcidi en menors d´edat es produeix per intoxicació, sobretot de fàrmacs, segons un estudi del Servei d´Urgències de Pediatria de l´Hospital Sant Joan de Déu, realitzat a partir de 247 menors de 18 anys que van anar al centre després d´una temptativa suïcida.

Les dades d´aquest estudi les ha explicade una de les seves autores, la doctora Lídia Martínez, que treballa a urgències de l´hospital pediàtric de Sant Joan de Déu, durant la "IX Jornada d´Actualització en Toxicologia Clínica", que s´ha celebrat a Barcelona auspiciada per la farmacèutica Menarini.

Cerca

Filtra per categories

Avís Legal